FreeForLife februári eredmények és összesítő

Hírlevél

Az ingyenes csoportunkkal a februárt 5,2 tét profittal zártuk és sorozatban a 4. hónapot hoztuk le szép profittal! Az első hét viszonylag gyengén indult, mivel volt egy rossz széria, amivel néhány tét mínuszba kerültünk. Biztos vagyok benne, hogy ekkor néhányan azonnal abba is hagyták a tippek követését, azt gondolva, hogy rosszak a tippek és nem éri meg őket megfogadni! De akik már régebb óta követik a csoportjainkat, illetve elolvastak néhány szakmai blogbejegyzésünket, azok pontosan tudják hogy az efféle ingadozás teljesen normális, amely a megfelelő bankrollmenedzsmenttel tökéletesen kezelhető. Illetve azt is fontos kiemelni hogy pár tipp után bármiféle következtetést levonni teljesen felesleges! Majd ezután természetesen megindult a hegymenet és jöttek sorozatban a nyerő tippek. Tehát az 5 tétes profitcélt ismét sikerült elérnünk, és ha visszanézed a korábbi hónapok profitjait (link) akkor láthatod hogy egész szépen sikerült teljesíteni a kitűzött célokat az elmúlt 4 évben!

Mint minden hónap végén, most is kiküldtük egy kérdőívet a FreeForLife csoportunkkal kapcsolatban, ahol visszajelezhettetek, hogyan tudtátok követni a csoportot, illetve hogy milyen eredményeket értetek el. 

Milyen gyorsan reagáltál a tippekre? Ez a kérdés az egyik legfontosabb, hiszen a reagálási gyorsaság meghatározza hogy mekkora profitot érsz el! Ugyanis ha egy olyan tipp érkezik amelyben nagy érték van, akkor bizony az csak ideig óráig marad meg mivel a fogadóirodák korrigálják a megadott esélyeket. Tehát nagyon nincs idő nézegetni! A válaszadók 20%-a jelölte meg azt hogy 5 percen belül reagál a tippekre. Ez a 20% érte el a legtöbb profitot! Természetesen lehetsz “kényelmes” fogadó de akkor az pénzbe fog kerülni hiszen kevesebbet fogsz nyerni! Az idő pénz! Ha komoly összegeket akarsz keresni sportfogadással akkor az csak úgy fog menni ha munkaként tekintesz a dologra, és tényleg odateszed magad!

A tippek hány százalékát tudtad megtenni? A követők 10%-a azt jelölte meg hogy a tippek 100%-át, illetve 12% pedig azt, hogy a tippek több mint 90%-t meg tudta fogadni. Ez leginkább 2 dologtól függ: 1. Reagálási gyorsaság. 2. Használt fogadóiroda. Tehát láthatjuk hogy aki tényleg komolyan veszi, az szinte az összes tippet meg tudja fogadni! Lehet sírni hogy jaj én csak egy irodánál fogadok és hogy nem tudom megtenni az összes tippet… Ha lusta vagy és nehezedre esik legalább egy kiegészítő irodát kb 1 perc alatt beregisztrálni és néhány tétnyi bankrollal feltölteni, akkor egyszerűen fogadd el hogy számodra nagy pénzeket sohasem fog jelenteni a sportfogadás, hiszen a legkisebb dolgokat sem vagy hajlandó meglépni annak érdekében hogy növeld a profitodat. Az ingyenes csoportunk követői szinte hónapról-hónapra profitál ezekkel a tippekkel, hidd el neked is menni fog ha kicsit komolyabban veszed a dolgot. 

Mekkora profitot értek el a csoport követői? A kérdőívből látom hogy a többség profitban zárt, sőt többen elérték, vagy nagyon közel zártak a hó végi profithoz. Sajnos a követők 10% veszteségben zárt, annak ellenére hogy ők ugyanazokat a tippeket fogadták mint a többiek. Nekik azért érdemes elgondolkodni, hogy mi volt a probléma, hiszen láthatóan a csoport rendszeres profitot hoz a követőknek, de mindenkinek meg kell értenie, ez csak akkor igaz, ha te is beleteszed azt a minőségi munkát, ami ahhoz szükséges hogy profitálj a sportfogadással! 

Mennyire vagy elégedett a csoport teljesítményével? Ugye itt egy ingyenes csoportról beszélünk, ahol előre meg van határozva az 5 tétes profitcél. Részletesen le van írva mire számíthatsz, és egy pontos útmutatót is kapsz annak érdekében hogy a legjobb eredményt érhesd el a csoporttal. Aki jobban követte az útmutatót és a segédletet az a csoport profitjához nagyon közel kellett zárjon. Tehát mondhatjuk hogy azt kaptad amit ígértünk!? Igen! Miért nem elégedett mégsem mindenki? Az ok egyszerű, hiszen itt nem a szolgáltatást, hanem a saját befektetett munkádat/teljesítményedet véleményezed, hiszen ha nem azok az eredmények jöttek aminek kellett volna, akkor az nem rajtunk múlott ám! Láthatod hogy sokaknak sikerült megfelelő eredményeket elérni, de ez mindenkinek a saját felelőssége. Természetesen vannak olyan élethelyzetek, (munka, iskola stb) ami akadályozhat a legjobb eredmény elérésében, de akkor ennek megfelelően igazítsd az elvárásaidat is! Igaz a követők közel 50%-a nagyon elégedett volt a szolgáltatással, mégis volt néhány ember aki azt jelölte meg hogy kevésbé elégedett. Ez általában akkor fordul elő ha valaki el sem olvassa a csoport leírását (link) és a segédletet (link), csak egyszerűen azt várja hogy: Oké csatlakoztam, jöjjenek a tippek, de aztán mind nyerjen ám! Tehát nem árt ha tudod hogy mit csinálsz és mit várhatsz el ezért okos dolog ha már az elején tájékozódsz mire is számíthatsz a SportingGods szolgáltatásainál!

Ha visszatekintünk az ingyenes csoportunk bő négy éves teljesítményére, láthatjuk hogy évente ugyan 2-3 gyengébb hónappal számolnunk kell, de ha képes vagy elfogadni azt, hogy csak akkor leszel eredményes ha reális elvárásokat támasztasz, illetve ha megfelelő időtávban követed a tippeket, természetesen az általunk leírt szabályokat 100%-ban betartva, akkor az ingyenes csoportunk szinte rendszeres bevételt jelenthet a számodra!

 

 


Többen vannak itt a FreeForLife csoportban, akik nem fogadják a tippeket és csak megfigyelőként vannak jelen. Vannak akik csak pár hete, de vannak akik már hónapok óta figyelik a csoport tevékenységét és eredményességét. Számukra szeretnék írni néhány gondolatot, ami talán segít nekik abban, hogy mielőbb döntésre jussanak!

Azért csatlakoztál az ingyenes csoportunkhoz, mert profitálni szeretnél a sportfogadással! Ha csak megfigyelsz az azt jelenti hogy még nincs meg a kellő bizalom (vagy kezdő bankroll) ahhoz hogy elkezdd fogadni a tippeket. Tehát igazából azt várod hogy néha néha ránézel a csoportra akkor találj valami meggyőzőt ami miatt elkezded fogadni a tippeket. Mindezt úgy hogy közben 50 másik telegram csoportban is benne vagy… Nem is részletezném tovább de így nem sok esély van arra, hogy valaha el fogod kezdeni megfelelő minőségben követni a csoportot. De mit kell mégis tenned? Első lépéskén tudd meg hogy kik vagyunk (link), és hogy mit tudunk! Hiszen nem ismersz és messziről jött ember azt mond amit akar! Tehát vedd a fáradtságot és olvasd át az egész weboldalt! Az egészet? IGEN! Tudom hogy sok infó van, hiszen én írtam! 🙂 Az itt található összes információ a saját tudásomra és tapasztalatomra épül. Mit jelent ez? Hogy olyan valaki van a háttérben, aki tényleg ért ahhoz amit csinál! Tudod hogy máshol miért nem találsz ennyi részletes leírást, stratégiai cikket, sikertörténetet, és blogbejegyzést? Mert hiányzik az a fajta tudás ami ahhoz szükséges hogy hosszútávon profitot érhess el! De ha veszed a fáradtságot hogy mindent alaposan átolvass, akkor utána biztos lehetsz abban, hogy itt nem átverésről van szó, hanem tényleg egy profi szakmai stáb van a háttérben, akikben valóban meg lehet bízni, hiszen már 5. éve vagyunk jelen a piacon, de ha ez nem elég, akkor a weboldalon a vélemények menüben több mint 200 visszajelzést olvashattok arról hogy milyen eredményeket értek el az előfizetőink. Tehát nézegethetsz és megfigyelhetsz, de remélem számolod azt is hogy közben mennyi profitról maradsz le!

Fogadj úgy, mint a Profik!

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...