FreeForLife ingyenes telegram csoport októberi összegzés

Hírlevél

 

Az alábbiakban az ingyenes FreeForLife bemutató/teszt csoportunk októberi történéseiről olvashattok illetve az ezzel kapcsolatosan kiküldött kérdőívben adott válaszokra reagálnék röviden ami mindenki számára nagyon tanulságos lehet!

Először beszéljünk az elért eredményről! A csoport -3,64 tét profittal zárt, azaz ebben a hónapban nem sikerült pluszban végeznünk. Sokan ilyenkor nagyon csalódottak, mivel az az elvárás hogy minden hónapot profittal zárjon a csoport! Pedig ha megnézitek a  FreeForLife csoportunk korábbi eredményeit, amelyet 2018 januárja óta pontosan vezetünk (telegram csoportjainkban máig visszaellenőrizhetőek a tippek), akkor láthatjuk hogy irreális dolog azt várni hogy minden hónap nyereséggel záruljon, hiszen évente átlag két veszteséges hónappal lehet számolni, mint ahogy a havi profittáblázatból is kiderül. Ennek az oka az hogy a profit ingadozik és vannak olyan rövidebb hosszabb időszakok amikor feltorlódnak a nyertes vagy épp a vesztes tippek és ez okozhat épp kiemelkedő vagy épp gyenge eredményt egy adott hónapban. Pontosan emiatt az ingadozás miatt nagy hiba egy rövidebb táv eredményéből levonni a következtetéseket, hiszen ha valaki lát egy brutál nyerő hónapot az egyből úgy gondolja hogy itt csoda tippek érkeznek, aki pedig egy veszteséges hónapot tapasztal az könnyedén megállapítja hogy “szarok” a tippek. Pedig ez az ingadozás teljesen normális és a lényeg az hogy mondjuk egy éves távlatban jóval több profitos hónapot zárjunk mint veszteségeset hiszen ez összességében szép profitot jelent a számunkra! Tehát nem szabad a csodában hinni, egyszerűen hosszú távban kell gondolkodni, ne meg persze szigorúan betartani a bankrollmenedzsmentet, mivel annak köszönhetjük hogy a bankrollunk mindig biztonságban legyen és a lehető legtöbb profitot érjük el. A FreeForLife csoport leírása egyébként nagyon részletesen taglalja azt a kérdés is hogy előfordulhat e veszteséges hónap vagy hogy kinek ajánlott a csoport követése, sok más fontos dolog mellett! Ha ezt még nem olvastad akkor addig ne is kövesd a csoportot! Link A csoportban egyébként nemrégiben indult egy kosár és kézi tippes tippadó, akinél az elmúlt egy évben nem volt veszteséges hónap és a korábbi években is alig találkozhattunk ilyennel. Egyenlőre teszt fázisban van emiatt elérhető itt az ingyenes csoportban de hamarosan bekerülnek a tippjei valamelyik vip csoportba is! Novemberben ismét megcélozzuk az 5 tétes profitcélt, amelyet minden hónapban meg próbálunk elérni, legtöbb esetben sikerrel!

Minden hónap végén kiküldünk a tippadó csoportjainkba egy kérdőívet amelynek segítségével pontos képet kapunk arról hogy milyen eredményeket értek el az előfizetőink, mennyire működtek jól a csoportok, mennyire voltak követhetőek, és megírhatják a követők a véleményeiket tapasztalataikat kritikáikat vagy épp dicséreteiket. Azért fontos hogy ezeket mindig mindenki kitöltse mert egyrészt fel tudom hívni a figyelmeteket a gyakrabban előforduló hibákra, másrészt pontosabb fogadási segédletet tudok készíteni a számotokra illetve ennek megfelelően tudom javítani a csoportok eredményességét és a szolgáltatásunk minőségét!

Aztán persze jól felhúzom magamat azon hogy sokan mennyire nem veszik komolyan a sportfogadást! Tisztázzuk hogy a profi sportfogadás nem szórakozásból vagy élvezetből csináljuk hanem kizárólag csak a PROFIT miatt! Ha csinálod akkor adj bele mindent, és pontosan csináld azt amit a szabályok szerint kell! Hogy mik a durva tények? Hidd el nem vagy profi tippadó! 99%-ban biztos vagyok benne ha összeírnád az elmúlt évekből saját tippjeid eredményét, akkor meglepődnél, hogy mekkora buktát hoztál össze, ha pedig mégsem akkor gyorsan vegyél egy lottót, mert bizony te tényleg a szerencse fia vagy, és ne bohóckodj ilyen aprókkal ha milliárdokat is nyerhetsz! Hidd el ez nem kívánságműsor! Értem én hogy jó lenne adott időpontban kapni a tippeket, vagy épp hogy ott fogadhasd meg ahol akarod akkor amikor akard, és hogy még közvetítsük is a mérkőzést a számodra… De sajnos ha nagy profitot akarsz elérni, neked kell alkalmazkodni és tenni érte! Igen ez MUNKA nem pedig szórakozás!

A kérdőívekből látom hogy sokan nem kapkodják el a tippek megfogadását, vagy mert le van halkítva a telegram, vagy mert annyi csoportban vannak hogy fel sem tűnik ha jelez, vagy mert azt gondolja hogy majd később megteszem stb. Ezek minőségi tippek és a bennük lévő érték idővel csökken! Szóval ne nézegess hanem fogadd meg mielőbb! Tisztában vagyok vele hogy ha épp olyan elfoglaltságod van akkor nem lehet azonnal reagálni, de arra kell törekedni hogy amikor viszont van lehetőséged azonnal tedd a dolgod azaz fogadd meg a tippet! Ennek köszönhetően a tippeket jobb feltételekkel fogadhatod és többet nyersz velük és a tippek jóval nagyobb arányát meg tudod fogadni.

Na és most jön az ami miatt mindig elszakad a cérna: A tétméreted hány százalékát teszi ki a tőkédnek? Erre a kérdésre még mindig sokan 5 vagy a feletti százalékot írnak, aminek az eredménye hosszú távon szinte tuti bukó! Talán még emlékeztek az első sorokra hogy a profit ingadozik! Pl aki azt jelölte meg hogy 12%-al fogad az mint csinál akkor ha jön egy 9 tétes veszteség? Elmondom én szívesen: Elveszíti a bankrollját! Ha valaha így jártál biztos lehetsz benne hogy azért volt, mert nem tartottad be a bankrollmenedzsmentet! Ez az alapja a profi fogadásnak, ezért ha ezt nem tartod be akkor a te jövőbeni eredményeid kizárólag a szerencsén fog múlni!

Néhány visszajelzést pedig megválaszolnék az alábbiakban:

“A régi honlap jobban tetszett.” – Mondták már hogy rossz az ízlésed? 😀 Sokkal átláthatóbb pontosabb részletesebb és dizájnosabb a mostani oldal, persze az ízlés nem vita tárgya hiszen mindneki más! Rengeteg munkánk van benne, de ennél jobbat nem nagyon tudtunk összehozni így ezzel kell beérd! 😉
“Hamarosan regisztrálok, egyenlőre még nem tudok véleményt adni” – Először inkább a blogokat olvasd el (mindet) azután a fogadási útmutatót használd ami az első lépéstől végigvezet azon az úton ami a profi sportfogadóvá váláshoz vezet!
“Az tetszik hogy más oldalhoz képest ott van az ország is, nem kell azt keresni. Ezzel sok időt lehet spórolni. Megszoktam nézni hogy áll a csapat mielőtt fogadok rá.” – Mint láthatjátok a tippek megjelenésén is javítottunk amely kicsit még igényesebbé tette a szolgáltatást! De a fogadási segédletben részletes leírást találsz a tippek keresésével illetve értelmezésével kapcsolatban, ezért azt mindenképpen olvasd el!
“Minőségbeli fejlődést várok!” – Úgy gondolom a szolgáltatás minőségével nem lehet probléma hiszen egy olyan ingyenes szolgáltatás használsz amiért máshol több tízezer forintot is elkérnek, és eredményességben is jóval alulmarad. A tippek minőségével sem lehet probléma hiszen már évek óta bizonyítják hogy nagyon magas értéket képviselnek amellyel szép profitot lehet elérni. A hónap eredményessége igaz gyengébb volt októberben, de ezt a blog elején részletesen kifejtettem, hogy a profit ingadozik és bizony ritkán előfordulnak gyengébb hónapok mint ahogy az a havi profittáblázatban is látod.
“Csak a beten elérhető fogadásokat raktam meg, lehetne kicsit több kosaras tipp.” – 1 perc alatt tudsz regisztrálni pl egy 22bet vagy egy Cbet irodát, és azonnal meg tudod tenni az összes tippet! Tudom hogy ez bankroll kérdése is de erről neked kell gondoskodnod hiszen itt a pénz munkaeszköz és anélkül pedig nem tudsz “dolgozni”! Ebben a hónapban egyébként kicsit több kosaras tippre lehet majd számítani!
“Telegramm app neha nem jelez, csak ha megnyitom es akkor hirtelen sok üzenet. Bet365 re jon bónusz figadas nb1re. Neha lehetne ingyenes arra is bonusz miatt. Nem tudom masnak is jön arra vagy mas időben. Csak egy ötlet de amugy is elgedett vagyok” – Vagy le van némítva a csatornánk, vagy a telegram úgy van beállítva a telefonodon hogy csak akkor kapcsolódjon a nethez ha megnyitod. Szóval ez biztosan beállítási probléma lesz! Nb1 es tippek Zeusz csoportban jönnek időnként, de azok is csak akkor ha a tippadó olyan mérkőzést illetve tippet talál amelyben nagy érték van, azaz vaktában csak a bónusz miatt nem fogunk fogadást küldeni.
“Sajnos egyelőre elég hullámzó, hogy mikor hogy van időm megtenni a tippeket. ” – Őszintén megvallva a fogadás nem mindenkinek való hiszen akinek olyan a munkája vagy az életformája hogy nem tudja megfelelő minőségben csinálni ezt a tevékenységet az kiemelkedő eredményekre nem nagyon számíthat hosszú távon. Mindenképp törekedj arra hogy a legjobb feltételekkel fogadd meg a tippeket, vagy ha valamiről lemaradsz állítsd be a kezdési időpontját értesítőben és próbáld meg élőben megfogadni ha visszaálltak az eredeti fogadási feltételek.
“Ha esetleg a jövőben lenne majd olyan csoport, vagy olyan beállítási lehetőség ahol adott időintervallum szerint érkeznének a tippek, mindegy milyen sportágban, és kitől, akkor azt mindenképpen előfizetném.” – Ilyen sajnos biztosan nem lesz, mivel mindenkinek más más időpont lenne alkalmas, illetve a tippadóknak sem lehet megmondani mikor dolgozzanak hiszen a világ minden tájáról érkezhetnek az elemzések.
“A kézilabda és kosárlabda tippek jók, nem vagyok otthon bennük. Örülök hogy nem topcsapatok meccsei vannak a foci fogadások között. Ha meg tudnám állni, hogy a saját “tuti” tippjeimet nem raknám, biztos nyereséges lennék folyamatosan. Jók vagytok, és köszönöm az ingyenes tippeket! Minden jót!” – Ha ne tudod megállni a saját tippjeidet akkor bizony két kézzel szórod ki a pénzt az ablakon. Ez a te döntésed természetesen, de ebben az esetben gondolj úgy a fogadásra mint egy drága hobbira.
“Ez a hónap profit szempontból nyilván nem sikerült túl jól, ráadásul én még jócskán el is maradtam a csoport teljesítménytől (a néhány kimaradt tipp szinte mindegyike bejött, egyszer pedig figyelmetlenségből ellentétesen fogadtam). Ennek ellenére le a kalappal, látszik, hogy megpróbáltatok mindent, hogy hónap végére egyenesbe jöjjünk, elég sok tipp volt, sajnos most így jött össze, de majd jövő hónapban korrigálunk. Szóval az ingyenes szolgáltatással a havi eredmény ellenére is maximálisan elégedett vagyok, köszönöm szépen, hogy elérhető.” – Miután megfogadod a tippet, azután mindig ellenőrizd vissza azt és így elkerülöd az esetleges hibákat, mivel akkor még ki tudod venni a rossz tippet vagy tudsz tenni ellenfogadást! Szívesen! 😉
“Most érkezett el a pillanat ,hogy befizetek a fogadó irodákba ,és választva egy csoportot elő fizetek. Aztán meglátjuk ,bár még kicsi a bankrollom ,lehet érdemesebb lenne 60 ezer Ft rol ,100 rá feltornázni ,de pár nap ez is elválik. A tetmeretet pedig még atgondolnom ,mert messze van a javasoltol ,lehet túlzottan kockázat vállaló vagyok.” – Most érkezett el az a pillanat hogy azt mondjam hogy még ne fizess elő! Ha rámhallgatsz akkor minden egyes blogbejegyzést alaposan átolvasol, és akkor pontosan látni fogod hogy a célunk az hogy a kockázatot elkerüljük vagy a minimálisra csökkentsük! Te pedig már úgy indítanál, hogy nagy kockázatot vállalnál! Ezt hívják szerencsejátéknak! Ebben pedig én nem vennék részt! Az nem reális cél hogy gyorsan sokat nyerj mivel az szinte mindig veszteséghez vezet! A profitot a minőségi tippek a tudatos fogadás garantálják! Gondolj bele mi van akkor ha épp egy gyenge időszakkal indítasz!
“Két másik csoportban előfizető vagyok, de innen is szoktam tenni tippeket, ha nem is mindet. Azért csak 60%. A kézilabdás, kosaras tippadó jónak tűnik nagyon!” – Nincs válogatási! Vagy mindet fogadod vagy egyiket sem! Minden tipp kizárólag csak nagyon jó és tapasztalt tippadótól érkezik, ezért ne próbáld felülbírálni a szakemberek munkáját! Figyelj arra is hogy ne vállald túl magad mivel a mennyiség mehet a minőség rovására!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...