Ártemisz 2021.09. havi értékelés

Hírlevél

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében!

Bevezető

Mivel sok változás nem történt az előző hónaphoz képest, ezért az augusztusi összesítőt írom át illetve egészítem ki! Emiatt néhány dolog azonos lehet a korábbi értékelővel. 

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy miért is vagy itt!? Erre csak egy válasz létezik: A PROFIT MIATT! Viszont nagyon nem mindegy, hogy mekkora profitról beszélünk! Az elért profit nagysága tőled függ, illetve attól hogy milyen minőségben követed a tippeket! Vegyük például a hó végi kérdőívet, amelyet külön-külön minden csoportba kiküldünk, azért hogy pontosan lássuk milyen eredményeket értetek el, mennyire tudjátok követni az adott csoportot. Ezeknek a kérdőíveknek a fő célja, hogy általuk úgy tudjuk alakítani a csoportokat, hogy a lehető legtöbb profitot érjétek el, kiszűrjük az általatok elkövetett hibákat, és olyan segítséget adunk, amivel játszva kereshettek százezreket vagy épp milliókat! Ha TE esetleg nem töltötted ki, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is vagy itt pontosan?! Mi nem azt akarjuk hogy fizess elő a szolgáltatásunkra! Azt akarjuk hogy nyerj, mert akkor biztosan elő fogsz fizetni! Ennek pedig az egyik eleme, hogy a kérdőívet ki kell tölteni, mert a célunk közös!

Mennyire vagy elégedett a csoporttal?

A kérdőív szerint a követők 80%-a nagyon elégedett az Artemisz csoporttal! Ilyen durván erős hónap után, hogy lehet az, hogy valaki mégis azt jelölte be hogy közepesen elégedett? Illetve mi lehet annak az oka, hogy van olyan, aki ebben a hónapban megduplázta a bankrollját, más valaki pedig csak pár tét profitot ért el? Mindenki ugyanazokat a tippeket kapja, ugyanabban az időpontban! Mindenkinek adott a lehetőség hogy nagy profitot érjen el! Pontosan leírtam a csoport részleteiben és a fogadási segédletben, mit kell ahhoz tenni, hogy maximalizáljuk az elérhető profitot. Minél jobban követed ezeket, annál eredményesebb és elégedettebb leszel! De legyenek reálisak az elvárásaid! Ha nem teszel meg mindent, vagy nem tudsz megtenni mindent annak érdekében hogy a max profitot érd el, akkor kevesebbel kell beérned! Aki bet365 irodával fogadott az pl csak a tippek 80%-át tudta megfogadni. Aki betartotta a szabályokat az még így is 15-30 tét közötti profitot ért el. Akinek gondot okozott az hogy később is rákeressen a tippre ha nem volt elérhető az kevesebb profitot ért el, aki pedig megpróbálta megfogadni élőben azt a tippet amit line változás miatt ki kellett hagynia az többet. A profi sportfogadás melós! De akik százezreket nyertek ebben a hónapban azt mondják hogy megérte! Mert sokan egy havi fizetést is zsebre tettek napi pár perces munkával! Te nem nyertél sokat mert kicsi a tétméreted? Ezt a problémát neked kell megoldani, vagy tegyél hozzá vagy légy türelemmel amíg nagyobb lesz a bankrollod! A mai napon bejelentettük az új Bet365ös csoportot, ahol a tippek szinte mind bet365re érkeznek. Lesz e olyan tipp ahol változik a line? Lesz bizony! Lesz e olyan tipp amit esetleg levesz az iroda és nem tudjuk megfogadni? Lesz hát! És még így is nagy profitot hoz számunkra? Még jó!

Tétméret

Például a kérdőívből látom azt is, hogy vannak akik nem tartják be a bankrollmenedzsmentet és 5-10%-os tétmérettel fogadnak! Ilyenkor tudok szólni, hogy EMBER EL FOGOD BUKNI A PÉNZED!!!! Lehet hogy nem most, de pár hónapon belül biztos! A hosszútávon eredményes sportfogadás alapja a bankrollmenedzsment, ha ezt nem tartod be, akkor halálra vagy ítélve! És ettől még a legjobb tippek sem mentenek meg, mert a profit ingadozik, azaz erősebb és gyengébb sorozatok és időszakok váltják egymást, ahol több erős időszak van, amelyek bőven profitot hoznak a számunkra, de ha egy ilyen folyamatosan (túl)emelt tétmérettel szaladsz bele egy gyengébb időszakba, akkor a következő hegymenetet már nem éred meg! Volt már olyan eset, hogy egy hónapon belül az ember elbukta a rollját, úgy hogy 22 tét profitban kellett volna végezzen, mert amíg hasított a csoport folyamatosan emelte a tétet és a hónap elején 2000 Forinttal fogadott, a végén meg már 20.000 Forintig emelt és pár vesztes tipp lenullázta. Remélem érted, hogy miről beszélek és tanulsz más hibájából! Tudom, hogy azért választanak sokan nagyobb tétméretet, hogy több profitot érjenek el! De ezzel nagyobb kockázatot vállalsz, mi profiként pedig ezt mindenképp szeretnénk elkerülni! Ha túl kicsi a bankrollod és úgy szeretnél gyors és nagy profitot elérni, hogy a nagy tétmérettel túlvállalod magad, annak biztos hogy rossz vége lesz! – “I have spoken”

Követhetőség/ Oddsok/ Lineok

A kérdőívből az is pontosan látszik, hogy azok akik többnyire 3 percen belül reagáltak a tippekre és 1x klón irodát használtak, a tippek 90-95-%át meg tudták fogadni, aki pedig Bet365 irodát használt a tippek 80-85%-t, ami teljesen jó arány. Aki viszont jóval hosszabb a reakcióideje, az kevesebb tippet fog tudni megfogadni, mivel a lineok idővel romlanak, hiszen pontosan ez a jó tippek jellemzője. Ha valaki ilyen mértékű profitokat szeretne, mint amiket ezzel a csoporttal rendszeresen el lehet érni, mindezt olyan tippekkel, ahol nem változik a line, az csalódni fog, ugyanis ha egy tippben nagy érték van, azt idővel a fogadóirodák is észreveszik és korrigálni fogják az esélyeket! Tehát ha te olyan tippeket fogadsz ahol nincs mint korrigálni az irodáknak, akkor biztos hogy veszteséget fogsz termelni velük! Természetesen egyénenként eltérő, hogy kinek milyen lehetőségei vannak, illetve ki milyen gyorsan tud reagálni a tippekre, de minél gyorsabb vagy, annál jobb feltételekkel tudsz fogadni és annál nagyobb lesz a profitod! A csoport leírásában azért jelöltünk meg közepes reagálási időt, mivel még azok is profitot tudnak vele hozni, akik nem azonnal fogadják meg a tippeket. Mint ahogy a fogadási segédletben is olvasható, ezeknél a kosár tippeknél az oddsok/lineok gyorsan változnak, mivel láthatjátok hogy brutál jó tippekről beszélünk. Ezeket a tippeket 4 pontos eltéréssel még simán fogadhatjuk, hiszen úgy is óriási profitokat érhetünk el! (Tipp: Ha van lehetőség, inkább line változással fogadj a határértéken belül, minthogy jóval kisebb legyen az odds!) Azon bosszankodni, hogy változott a line, vagy az odds, teljesen felesleges, profiként inkább arra kell törekedni, mit tehetsz annak érdekében, hogy minél jobb esélyeket csíphess meg! Több pénzt akarsz? Legyél gyorsabb! Több pénzt akarsz? Használj több irodát! Több pénzt akarsz? Használd a segédletet, a fogadási útmutatót, és tartsd be a szabályokat! Több pénzt akarsz? Töltsd ki azt a szájbaszúrt kérdőívet!

Fogadóirodák

A tippeket a tippadók többnyire 3-4 fogadóirodára küldik, de ezek legnagyobb része fogadható külön Bet365 irodával, vagy külön valamelyik 1xbet klón irodával. Ezekkel már megfelelő profitot érhetünk el, de ha maximalizálni szeretnéd a tippekkel elérhető profitodat, akkor érdemes használni a Bet365 iroda mellett valamelyik 1xbet klón irodát is! (A tippek 90-95% fogadható csak 1x klón irodákkal is,22Bet, Astekbet, Betwinner, Melbet, teljes lista itt…) A tippek egy része Bwin, GG.bet, bsensation és Cbet irodákban is megfogadhatóak! A tippek egy része Betcityre és Maratonbetre érkezik. Ez a két iroda nem opció számunkra, mivel vagy nagyon gyorsan limitál, vagy nem enged regisztrálni Magyarokat, éppen ezért nem is írtuk őket az ajánlott irodák közé a csoport leírásában. Sok irodánál elérhetőek egyébként kosárlabda tippek, de Bet365-nél és az 1x klónoknál van a legnagyobb kínálat, ami a csoportba érkező tippek többségét lefedi. Ha pl Bet365 irodát használod együtt valamelyik 1x klón irodával akkor szinte az összes tippet meg lehet fogadni. Mit csinálnak azok a követők akik lecsúsznak egy tippről mert túl sokat változott a line vagy az odds? Amelyik emberi időben kezdődik, azt megfogadják élőben, ha van rá lehetőség!

Hibák

Az, hogy követed a leírásokat és szabályokat alap dolog! De van még egy két fontos dolog, amire szeretném felhívni a figyelmet! A fogadóirodák nem szeretik a nyerő és tudatos sportfogadókat! Gondolom erről már biztosan olvastál valamelyik blogbejegyzésünkben! Ha eddig nem olvastad el az összeset, akkor ez az első nagy hiba!! Tehát a fogadóirodák szűrik azokat a fogadókat, akik pl csak kis ligákra fogadnak! Mint pl ennél a csoportnál. Ráadásul eléggé gyanús hogy nyersz és folyamatosan emeled a tétméretet… Ezt a témát ebben a blogbejegyzésben részletesen kifejtettem: LINK Sokan most elsiklanak ezen téma felett, aztán meg majd jönnek sírva “jajj limitálták a számlámat”! Nagyon nem mindegy, hogy 500 vagy 5000€ profitot hozol el egy fogadóirodától! 15€ (5000 Forint) tétméret felett mindenképp javasolt egy nagy ligás csoport követése, amelynek a fő célja az, hogy ne tűnj ki azzal, hogy csak kis ligákra fogadsz, és minél később korlátozzák a tétméretedet, vagy az oddsaidat! Tippek keresése és megtalálása is nagyon fontos, mert sok esetben előfordulhat az, hogy nem megfelelően írjuk be a csapatnevet vagy épp az iroda adja meg másképp, ezért ha a kereső nem dobja ki, akkor keressük meg manuálisan a ligát és nézzük át az ott elérhető meccseket!

Profit

A hónap utolsó napján a csoport 34,8 tét profiton áll. Ez a profit azt mutatja meg hogy a tippadók milyen eredményt értek el, nem pedig azt hogy te hogyan zártál. A legfontosabb dolog amit tisztázni kell hogy ugyanazt a profitot nem lehet elérni, mint amit a tippadók érnek el! Ennek az oka az, hogy ők mindig a legjobb oddson és ponthatáron küldik ki a tippeket, amelyet mi fogadók kisebb nagyobb csúszással fogadunk meg. Minél gyorsabban korrigál az iroda, minél lassabban reagálunk, minél kevésbé tudunk az ajánlott irodánál fogadni, annál kisebb lesz a profitunk! Az elvárás/cél ne az legyen, hogy ugyanazt az eredményt érjük el, hanem az, hogy próbáljunk a lehető legközelebb zárni a csoport eredményéhez, attól függően, hogy milyen lehetőségeink vannak. Ha átlagosan 30-60 perc kell neked a reagáláshoz akkor fogadd el, hogy kevesebb lesz a profitod, de még úgy is folyamatosan szép eredményeket fogsz elérni! A profi fogadásnál nem mi hozzuk a szabályokat, itt nekünk kell alkalmazkodni! Akik szeptemberben végig követték a csoportot, azok 10 és 35 tét profit között zárták a hónapot, attól függően, hogy milyen minőségben fogadták meg a tippeket. A követők 80%-a nagyon elégedett volt a csoport teljesítményével, és nem véletlen az sem, hogy a legtöbben már hónapok óta fogadják ezeket a tippeket, hiszen szinte havi rendszerességgel szállítják a kiemelkedő eredményeket.

Vélemény

Úgy gondolom sok magyarázat nem szükséges, mivel az eredmények magukért beszélnek! A hónap utolsó pár napja ugyan gyengébben sikerült de nem lehet okunk panaszra! Bízom benne hogy mindneki betartja a bankrollmenedzsmentet, mert A PROFIT INGADOZIK, és ez nem fog változni a jövőben sem! Tehát a te dolgod továbbra is csak annyi hogy fogadd meg minél gyorsabban a tippeket, kövesd a tippek melletti linken levő segédletet és tartsd be a bankrollmenedzsmentet! Már elérhető az Apollon nagyligás és a Poszeidón Bet365 re optimalizált kosaras csoportjaink is!

ÁRTEMISZ CSOPORT TIPPTÁBLÁZAT

AKTUÁLIS PROFIT

1,044.12

A teljes felhasználói élmény érdekében tableten/asztali gépen ajánlott a táblázat megtekintése!

KIPRÓBÁLNÁL MÁSIK VIP CSOPORTOT IS?

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...