Hogyan lehet minden hónapot profittal zárni?

Public, Stratégia, Fogadási alapismeretek

A legfontosabb dolgunk, mielőtt elkezdünk követni egy tippadót, vagy egy tippadó csoportot az, hogy tisztázzuk magunkban mit is szeretnénk pontosan elérni, illetve hogy mit várunk el az adott szolgáltatástól! Ha irreális elvárást támasztunk, akkor az akár komoly veszteséget is okozhat számunkra!

Egy gyakori irreális elvárás: “Szeretnék minden hónapban profittal zárni!” Ez nem lehetséges, hiszen a profi sportfogadás eredménye nem egy fix munkabér, amely minden hónapban megérkezik! A profi sportfogadás inkább egy befektetés, amelynek az értéke hónapról-hónapra ingadozik! A legtöbb hónapban emelkedik, de van néhány hónap amikor csökken! Tehát hosszú távon összességében profitot hoz, de ha kiragadunk belőle egy rövidebb gyengébb időszakot, akkor az bizony lehet épp veszteséget fog mutatni. 

Nézzünk egy példát: Követjük az egyik csoportot hosszabb távon, amellyel a következő havi profitokat értük el: Január -11 tét veszteség, Február 8 tét profit, Március 30 tét profit, Április 10 tét profit, Május 15 tét profit, Június -12 tét veszteség. Ez összesen 40 tét profit, ami azt jelenti, ha 2,5%-os fix tétmérettel fogadtunk akkor megdupláztuk a bankrollunkat! Pedig két veszteséges hónapunk is volt! Ki nem tudta megduplázni a bankrollját azok közül, akik követték a tippeket? Aki az első havi vesztség után abbahagyta a tippek követését, vagy az aki a profitos hónapok alatt folyamatosan növelte a tétméretét, majd az utolsó gyenge hónapba a legnagyobb tétmérettel szaladt bele és így elégette az addig elért profitot! Ez egy nagyon tanulságos példa és rengetegen megfizetik a tanulópénzt ezzel kapcsolatban! Most itt a lehetőség, hogy ne a saját hibádból tanulj, hanem másokéból!

Mint minden tippadónál, vagy tippadó csoportnál ingadozik a profit, amely egy teljesen normális dolog. Mindaddig amíg hegymenet van örülünk, amikor pedig épp lejtmenet akkor már kevésbé vagyunk vidámak. De ezeket az érzelmeket ki kell zárni a profi fogadásból, hiszen ezek hatására követjük el a legtöbb hibát, amelyek bizony sokba kerülhetnek!

Tehát magát a tényt, hogy a profit ingadozik és hogy vannak erősebb és gyengébb időszakok, egyszerűen el kell fogadni! Minőségi tippek követése esetén, erősebb időszakból több van, mint gyengébből és emiatt kizárólag hosszútávon tudunk biztos és magas profitot elérni! Aki elkezd követni egy csoportot, nem biztos hogy az első hónapot profittal fogja zárni, hiszen ez attól függ, hogy épp milyen időszakban csatlakozik. Ha épp hegymenet van örül, ha épp lejtmenet akkor kevésbé, de mint mondtam az érzelmeket ki kell zárni és tudatosan kell fogadni! De ha hosszabb távon követjük a választott csoportot, akkor a néhány gyengébb időszak mellett, jóval több erős időszakkal fogunk találkozni és ezek együttese jelenti a profitot számunkra.

Függetlenül attól, hogy valaki hosszabb, vagy rövidebb ideje követi a csoportot, fel kell készülni a profit ingadozásra, hiszen ez biztosan be fog következni! Ezt a felkészülést pedig a tétkezelési stratégiának azaz bankrollmenedzsmentnek hívják! Ha ezt nem csinálod jól, vagy eltérsz tőle, akkor nagy eséllyel nem leszel hosszú távon eredményes sportfogadó! Megfelelő bankrollmenedzsment nélkül nincs profi és eredményes sportfogadás! A helyes tétméret választásról és a bankrollmenedzsmentről a Fogadási útmutató 3-4 pontjában olvashatsz!

A sportfogadók 95%-a veszteséges hosszútávon! Ennek két fő oka van! 1.) Nem megfelelő minőségű tippeket fogadnak. 2.) Nem tartják be a bankrollmenedzsmentet.

A minőségi tippekről mi gondoskodunk, mivel a világ legjobb tippadóinak tippjeit biztosítjuk számotokra VIP csoportjainkban, akik az elmúlt években mind kiemelkedő eredményeket értek el! A bankrollmenedzsment szigorú betartása pedig a TI feladatotok! Ha ezt nem teszed meg, az olyan mintha egy Ferrarit becsukott szemmel vezetnél! Nem a Ferrari lesz a hibás ha nekimész a falnak!

De mi történik azokban a hónapokban amikor egy adott hónap veszteséggel zárul?

Talán rosszabb tippeket küld a tippadó? Kevésbé végez minőségi munkát? Mégsem ért ehhez a szakmához és eddig csak szerencséje volt? Felesleges összeesküvés elméleteket gyártanunk, hiszen ennél jóval egyszerűbb az oka van a dolognak! Tippadóink többsége 60% körüli találati aránnyal rendelkezik, amellyel kiemelkedő eredményeket érhetünk el és egy év alatt többszörözhetjük a bankrollunkat. De ez egyúttal azt is jelenti, hogy a tippek 40%-a veszíteni fog! Azaz 1000 db tippből, lesz 600 db nyertes és 400 db vesztes! A nyertes-vesztes tippek nem arányosan érkeznek, azaz lesznek olyan rövidebb, vagy hosszabb időszakok amikor vagy a nyertes vagy a vesztes tippek feltorlódnak és ezek okozzák azt, ha egy hónap éppen kiemelkedő profittal vagy épp veszteséggel zár. A bejegyzés elején írt példa pont ezt mutatta meg, hogy habár a profit ingadozik a minőségi tippek biztos profitot hoznak hosszabb távon! KIVÉVE HA NEM JÓL VÁLASZTOD MEG A TÉTMÉRETEDET, VAGY ÉPP NEM MEGFELELŐEN ALKALMAZOD A TÉTKEZELÉSI STRATÉGIÁT!

Gondolkodj hosszú távban és fogadj tudatosan!

Ha pedig az adott hónapban a VIP csoportunk nem hoz profitot, akkor lép életbe a PROFITGARANCIA amelynek köszönhetően plusz egy hónappal kibővítjük a tagságodat, A PROFITGARANCIA részleteiről és igényléséről ide kattintva olvashatsz!

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...

Így csinálj százezreket az ÉLŐ fogadással!

Az élő tippek fogadásával hatalmas összegeket lehet nyerni, ami olyan stabil profitot eredményez, amelyet a legtöbb csoportnál nem lehet elérni!Néhány évvel ezelőtt, jobban beleástam magam az élő mérkőzésekkel kapcsolatos fogadásba, és ez annyira jól sikerült, hogy...

12 hónapos nyerő sorozat az ingyenes csoporttal!?

Ha már régebb óta követed az ingyenes FreeForLife csoportunkat, akkor pár dolog ismerős lehet abból, amit most leírok. A SportingGods.eu bemutató csoportja a FreeForLife nevet viseli, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatásunkat és letesztelheti a tippjeink...