A vesztes tipp is jó tippnek számít?!

Public, Stratégia, Fogadási alapismeretek

A profi sportfogadásnak a nyertes tippek, ugyanúgy részei mint a vesztesek! De attól, hogy egy tipp vesztes lesz, még nem jelenti azt, hogy a tippadó elemzése rossz volt, hiszen ő az esélyekre fogad!

Ez a meccs ismét az ékes bizonyítéka annak, hogy a sportfogadással csakis hosszú távon szabad tervezni és foglalkozni, mert nincs tuti tipp, csak a tudatos sportfogadás hoz eredményt, ahol a megfelelő stratégia betartása mellett, minőségi tippekre fogadunk, amelyeknél nagy nyerési esélyünk van.

Ha megnézitek a meccs statisztikáit látható hogy a portugál csapatnak minimum két góllal kellett volna nyernie. De hiába a sok helyzet, a kihagyott portugál büntető, mégis 1-1 lett a végeredmény. Lehet vitatkozni hogy pl a meccs végén valóban büntetőt ért e az a kezezés amellyel egyenlített Irán, de ennek igazából nincs jelentősége. (ezt gondolta a bíró is hogy a meccs végén már befújhatja mert a továbbjutás szempontjából nem számít.)

Akkor most ez a tipp rossz volt? Tehetjük fel a kérdést.. De a válasz sokak számára meglepő lehet: A tipp tökéletes volt a profi fogadók számára akik hosszú távon gondolkoznak, és ismerik a variancia fogalmát.

Hogy miért?
Mert a portugál csapat 100 meccsből minimum 65-70 alkalommal biztosan megverné Iránt. Azaz 65-70% felett az esély a nyerésre. Tehát ,ha te profi fogadó vagy és hosszútávon csak ilyen mérkőzésekre fogadsz, ahol ekkora esély van a nyerésre, akkor a tippek biztosan profitot hoznak összességében. A lényeg tehát az, hogy a tippadó feladata/munkája kiválasztani azokat a tippeket ahol jó esély van a nyerésre! Pl. A legjobb tippadók 60-65%-os találati aránnyal rendelkeznek hosszú távon. De ezt nem azt jelenti hogy a tippjeik 35-40% rossz volt, vagy épp gyengébben dolgoztak! A vesztes tippek mögött ugyanaz a tudás, minőség, munkaidő stb. van mint a nyertesek mögött! De mint ebben a példában is láthatjátok, hiába, volt sokkal jobb a Portugál csapat, hiába szól a statisztika a több gólos Portugál győzelem mellett, mégsem történt meg. Annak ellenére nem hogy a fennálló információk alapján a tippnek nagy eséllyel nyernie kellett volna! De az eredményt sok külső tényező befolyásolja, mint pl egy büntető, egy lesgól, egy kiállítás, vagy épp pont nem megy a csapatnak aznap. De ha mindig az esélyesebbre fogadunk (megfelelő odds mellett) akkor hosszú távon biztos profitot fogunk elérni!

A weboldalunkon sokszor olvashatjátok, amikor arról arról írok, hogy a legjobb tippadóknak is lesz mínuszos hónapja, aminek pedig az az oka, hogy hiába adnak jó nyerési eséllyel rendelkező tippeket, néha előfordul, hogy az ilyen és ehhez hasonló tippek összetorlódnak, és ennek következtében egy adott hónap (időszak) veszteséget hoz. (Természetesen itt a profi, hivatásos és nagyon jó tippadókról van szó, nem pedig a hobbi facebookos szerencsevadászokról illetve hasonló társaikról)

Viszont hiába lesz gyenge hónapja egy ilyen tippadónak, mivel többségében profitos hónapjai vannak, azok bőven fedezik ezt a kis visszaesést azaz kompenzálják azt, és a követők szép profitot tudnak elérni ha több hónapot vizsgálunk egyben (Hosszútáv). Legalábbis azoknak, akik megértik, hogy rövid távon a szerencse befolyásolhat, de hosszú távon a tudás és a profizmus dominál. (Természetesen ezt a cikket kicsit lerövidítettem hogy könnyebben befogadható legyen mindenki számára, tehát lehetne benne pontosítani pár dolgot, de szerintem a lényeg mindenki számára át fog menni.)

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...

Így csinálj százezreket az ÉLŐ fogadással!

Az élő tippek fogadásával hatalmas összegeket lehet nyerni, ami olyan stabil profitot eredményez, amelyet a legtöbb csoportnál nem lehet elérni!Néhány évvel ezelőtt, jobban beleástam magam az élő mérkőzésekkel kapcsolatos fogadásba, és ez annyira jól sikerült, hogy...

12 hónapos nyerő sorozat az ingyenes csoporttal!?

Ha már régebb óta követed az ingyenes FreeForLife csoportunkat, akkor pár dolog ismerős lehet abból, amit most leírok. A SportingGods.eu bemutató csoportja a FreeForLife nevet viseli, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatásunkat és letesztelheti a tippjeink...