Hogyan keresd és találd meg a tippeket leghatékonyabban?

Public, Stratégia, Fogadási alapismeretek

A tippek megkeresése és megfogadása nem nehéz dolog, mivel egy-két nap gyakorlás után, még egy gyermek is képes profi szinten megcsinálni!

Ennek ellenére sokaknak mégis problémát okoz, aminek a fő oka, hogy a fogadók nem ismerik, vagy nem akarják eléggé megismerni a folyamatot mivel azt gondolják, hogy ez gyerekjáték és segítség nélkül is menni fog. De, amikor a nem megfelelő keresés miatt marad ki jónéhány tipp fel sem merül, hogy esetleg valamit rosszul csinálunk! A gyors és hatékony tippkeresésnek több előnye is van. Például sokkal kevesebb időt kell rászánnunk a „fogadásra, mint munkára”, illetve sok esetben minél gyorsabban reagál valaki annál jobb oddson fogadhat, ami növeli az elérhető profitot. Azaz kevesebb munkával több pénz! Ezért már megéri kicsit odafigyelni erre a folyamatra nem igaz?

A fogadási típusok ismerete

Az első és a legfontosabb feladatunk az, hogy ismerjük a fogadási típusokat! Erről részletesebben a Fogadási útmutatóban olvashatsz, ahol röviden összefoglaltuk, hogy a gyakrabban előforduló fogadási típusok mit jelentenek, illetve milyen alternatíváik fordulhatnak elő. Ne aggódj ezt nem kell kívülről tudnod, hiszen a fogadási útmutató mindig rendelkezésedre áll! De pár fogadás után a gyakrabban előforduló 5-6 fogadási típust elég könnyen meg fogod jegyezni.

A fogadóiroda beállítása és használata

Használd megfelelően a fogadó irodádat! Állítsuk be a fogadóirodánk nyelvét lehetőleg angolra! Tudom, hogy sokan nem beszélnek angolul, de itt nem is kell senkivel beszélgetni! A világ legjobb elemzőivel dolgozunk, akiknek általában nem erősségük a magyar nyelv! Tehát a top szakértők szinte mindig nemzetközi formátumban küldik a tippeket és bizony előfordulhat az, hogy a magyar nyelvben kicsit eltérően írhatnak egy-egy csapatnevet (Pl. Germany v France, ami mindenkinek egyértelmű, hogy Németországra kell keresni, de ha magyar nyelvre van állítva az oldal, akkor nem fog dobni találatot a Germany-ra), ami miatt a fogadóiroda keresője nem találja azt meg. Ilyenkor amúgy érdemes az ellenfél csapatára is rákeresni vagy kézzel végigmenni a folyamaton, pl. rákattintunk a sportágra (foci) majd a ligára (Nemzetek ligája) és a listában rákeresünk az adott mérkőzésre. Ezt a folyamatot minden esetben vigyétek végig, ha nem találtok egy adott mérkőzést! Használhatod magyar nyelvvel is a fogadóirodát, de abban az esetben bizonyos meccseket nehezebben fogsz megtalálni!

A reagálási idő csökkentése

Egy tipp megfogadásához nagyjából 10-15 másodperc szükséges. Ehhez csak felkészültség, a fogadási típusok ismerete és gyors reagálás szükséges. Gyakorolsz 5-10 percet néhány korábbi tipp megkeresésével és onnantól már rutinszerű lesz minden! Ne sajnáld ezt a minimális idő és energiabefektetést, mivel ez a későbbiekben plusz pénzt jelent a számodra. Minden egyes ilyen apró változtatás hozzásegít téged ahhoz, hogy komoly mértékben növeld a profitodat! Ha úgy gondolod, hogy egy kis olvasás és gyakorlás már túl sok számodra annak érdekében, hogy növeld a profitodat akkor van egy rossz hírem: Számodra a sportfogadás örökre csak egy drága hobbi marad!

Milyen okai lehetnek, ha nem találsz meg egy mérkőzést vagy tippet?

Hibás csapatnév: Rosszul írod be a csapatnevet, felcseréled a betűket, elütsz egy karaktert, ezért mindig alaposan ellenőrizd vissza, hogy jól írtad e be. Tipp: Sok esetben elég az első 4-5 betűt beírni és arra már ki is dobja a mérkőzést a kereső!


Megfelelő iroda: Nem a megfelelő irodában keresed a tippet! A csoportjainknál minden esetben feltüntetjük melyek az ajánlott irodák, ahol meg kell fogadni a tippet. Ha máshol próbálkozol akkor lehet, hogy az adott irodának nincs is a kínálatban a mérkőzés vagy az adott fogadási típus nem elérhető. Tipp 1: Regisztrálj több irodába is, ha pl. van Bet365 és 22bet irodád is akkor szinte minden tippet meg fogsz tudni találni. Tipp 2: Használj Broker irodát ahol egy platformon 12 db fogadóiroda kínálatából és oddsaiból kapod meg a legjobbat amivel gyorsan és hatékonyan a legjobb eredménnyel fogadhatsz!


Más a csapat neve: A fogadóirodák egy-egy csapat nevét eltérően jeleníthetik meg (igaz ez ritkán fordul elő de jó tudni) Pl. FK Crvena Zvezda ugyanaz, mint a Red Star Belgrade. Tipp: Keress rá a másik csapat nevére! Ha így sem jársz sikerrel akkor próbáld megkeresni manuálisan a mérkőzést!


Lejátszották már: A mérkőzést már lejátszották. Ilyenkor az fordulhatott elő, hogy a tippet csak jóval később tudtad megfogadni, és addigra a meccsnek már vége volt. Tipp: Az oddsportal.com vagy a sofascore.com segítségével meg tudod nézni, hogy mi lett az eredmény az adott mérkőzésen.


Még nincs a kínálatban: A mérkőzés még nem került ki az irodádhoz vagy épp levették ideiglenesen vagy véglegesen a kínálatból. Ilyenkor érdemes ellenőrizni az oddsportal.com-on hogy mikor kezdődik a mérkőzés illetve hogy mely irodáknál fogadható a tipp. Ha tudjuk fogadjuk meg másik irodánál vagy várjunk hátha később kikerül/visszakerül a kínálatba és akkor megfogadhatjuk. Tipp: Ha nem találunk egy tippet vagy az oddsok/lineok túl sokat változtak akkor állítsunk be értesítést a meccs kezdésre és ha van lehetőség megfogadni az ajánlott tipphez közeli oddson akkor tegyük meg. A mérkőzés kezdete a legtöbb esetben a tippben is látható, de figyelj arra, hogy milyen időzónát jelöltek meg. Az oddsportal.com vagy a sofascore.com segítségével is meg tudod nézni mikor kezdődik egy adott mérkőzés.


Nem ismered az irodát: Ha nem tudod hol kell megkeresni az adott mérkőzésnél a tippet. Ismerd a fogadóirodádat! Sok meccsnél csak egy db ázsiai hendikep van megjelenítve pl. a -0,5. De ha lenyitjuk az alternatív hendikep fület ott megtaláljuk a többi opciót is mint például a -0,25, 0,0, +0,25 stb. Tehát nem a line változott, csak meg kell keresni a többi opciót! De persze ez más fogadási típusoknál is megfigyelhető. Tipp: Néhány mérkőzésnél nézd át milyen fogadási típusok vannak, és hogy nagyjából hol találhatóak a gyakrabban használt típusok. Utána már pár másodperc alatt megtalálsz mindent!


Más a jelölés: Ha 22Bet, Betwinner, Melbet, vagy valamelyik 1xbet klón irodánál fogadsz élő tippeket, akkor a fogadási típusok értelmezése kicsit eltérhet. Bet365-nél, illetve a legtöbb fogadóirodánál, ha jön egy ázsiai hendikep tipp élő mérkőzésre akkor azt úgy kell értelmezni mintha akkor kezdődne a mérkőzés és az eredmény 0-0 lenne a fogadás pillanatától és onnan értelmezzük a tippet nyertesnek vagy vesztesnek.


Gólok számítása: Az 1xbet klónoknál pedig az aktuális eredményhez viszonyítják a hendikepet. Pl. Barcelona – Real Madrid meccsen a tipp 0.0 Ah 1.8-as oddsért a hazai csapatra (Barcelona) 0-1 es állásnál. Azaz, ha nem születik több gól akkor a pénzünket visszakapjuk, ha pedig innentől egy góllal többet rúgunk a kkor nyertes. 1xbet klónoknál ugyanez a tipp Barcelona +1ah ami hasonló oddsal lesz azaz itt nem 0-0-ról értelmezzük a fogadást, hanem 0-1-es állásról, úgyhogy adunk egy plusz gólt a hazai csapatnak. Azaz mindkét élő fogadást tulajdonképpen döntetlenről értelmezzük csak míg az egyiknél 0-0 eredményt veszünk alapul a másiknál pedig mindig az aktuális eredményhez viszonyítunk. Tipp: Ha megvan a mérkőzés, amit keresel, ne a hendikepeket nézd, hanem az oddsokat. Amikor az ajánlott tipp oddsát látod akkor nagy eséllyel meg is találtad a tippet.


A fogadási opciók: Ha 22Bet, Betwinner, Melbet, vagy valamelyik 1xbet klón irodánál fogadsz akkor ott nem fogsz találni Draw No Bet (nincs fogadás döntetlenre) típust hiszen ez ugyanazt jelenti, mint az Ázsiai hendikep 0.0 és ők nem jelenítik meg mind a két fogadási típust, mint pl. a Bet365. Ahogy +0.5Ah sincs, mint Bet365-nél hiszen a DC (kétesély) 1X vagy X2 ugyanazt jelenti. Ezért fontos tisztában lenni néhány fogadás alternatívájával mivel így mindig tudjuk, hogy mit és hol kell keresnünk! Tipp: Tanuld meg annak az 5-6 fogadási típusnak az alternatíváját, amit használunk! Ez sok esetben lesz majd hasznos és rengeteg plusz pénzt jelenthet, ha mindig azt az opciót választod, ahol jobb az odds.


Vizsgáld meg a fogadást: Minden fogadás után ellenőrizd vissza a tippet! Mindenki hibázik és fogadhat meg véletlenül felnőtt csapat helyett pl. u20-ast vagy az adott fogadási típust is benézheti, de ha mindig visszaellenőrizzük a tippeket, akkor a hibák nagy részét ki is szűrhetjük. Ez hosszú távon ugyancsak komoly pénzt jelenthet, hiszen a hibák miatti veszteség csökkentése és minimalizálása is a bankrollunk növelését jelenti! Tipp: Ha ezt beépíted a fogadási rutinodba, akkor nem kell attól félned, hogy elfelejted, mert így a fogadási folyamatod része lesz!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...