Fogadj úgy, mint a profik!

Minőségi tippek, nyereséges stratégia…

SportingGods

Üdvözlünk a profi sportfogadók világában!

A barátod ajánlotta számodra a SportingGods szolgáltatását, mivel osztozni szeretne veled a sikereinkben, ezért lehetőséget biztosít arra, hogy csatlakozz az ingyenes FreeForLife tippcsoportunkba és megajándékoz egy 50%-os előfizetési kedvezménnyel is!

Miért csatlakozz hozzánk?

6 nyomós indok, hogy miért válaszd a SportingGods szolgáltatását!

Minőségi sport tippek profiktól

Ingyenes és VIP tippjeinket, a világ legjobb sportelemzői biztosítják, amelyekkel kiemelkedő eredményeket érhetsz el!

Ingyenes tippek egy életen át

Fogadd meg ingyenes tippjeinket, építs bankrollt és nyerd meg VIP előfizetésed díját! Az ingyenes tagságod SOHA nem jár le!

Stratégia és Fogadási útmutató

Fogadj úgy mint a profik és kövesd 10 éve eredményes stratégiánkat, fogadási útmutatónkat, amely a sportfogadók bibliája!

200+ előfizetői vélemény

Weboldalunkon megtalálhatod több száz elégedett követőnk véleményét, sikertörténetét, amelyek igazolják eredményességünket!

10 éves szakmai tapasztalat

A SportingGods sikerének és eredményességének a hátterében, egy 10 éve sikeres, nagytétes profi sportfogadó szaktudása áll.

Hiteles és átlátható statisztika

Tippadó csoportjaink statisztikáit, eredményeit és tipptörténetét napi szinten frissítjük weboldalunkon, a teljes átláthatóság érdekében.

Hogyan tudom elkezdeni?

Ahhoz, hogy te is megkapd a tippjeinket és sikeres sportfogadó lehess, először regisztrálnod kell az oldalunkon! A regisztrációs folyamat roppant egyszerű és mindössze 1 percet vesz igénybe. Fontos tudnod, hogy ez nem jár semmilyen kötelezettséggel! Íme a teljes folyamat:

1.

REGISZTRÁLJ
WEBOLDALUNKON!

Kattints a “KIPRÓBÁLOM MOST!” gombra és csatlakozz sportfogadó közösségünkhöz!

2.

AKTIVÁLD
INGYENES TIPPJEINKET!

Töltsd le tippküldő alkalmazásunkat és fogadd meg az ingyenes tippeket!

3.

PROFITÁLJ VIP
CSOPORTJAINKKAL!

Fogadj úgy, mint a profik és kövesd a világ legeredményesebb sportelemzőinek tippjeit!

Több mint 200 előfizetői vélemény
igazolja eredményeinket!

“Igen, kisligás tippekben vagyok benne, a Hérára fizettem elő. Elégedett vagyok vele! Eljutottam a 10ezres tétig végre.

50ezerrel kezdtem augusztusban, most 400e fölött járok.

December végéig remélem meglesz az 500e. 🙂 Januártól indítva az 500ezer meg 1 év alatt szép összegre dagad remélhetőleg.

Köszönet a munkátokért!”

László

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Már jó ideje előfizetője vagyok a sikeres Héra csoportnak. Eddig minden zökkenőmentesen ment, de most elakadtam egy picit ezért is fordulok hozzátok. Első körben egy kis bevezetés: Eljutottam odáig hogy egy kevés bankrollról felmentem egy igen magas bankrollra vagyis 30.000Ft-ról kezdtem és most vagyok 700.000Ft-nál. Bár ez lehetne több is de igen óvatos tétekkel játszottam nem a javasolt 2%-hanem a bankrollom 1%-ával jutottam el alig egy év alatt ilyen magaslatig. Szeretném megköszönni hogy vagytok. Nélkületek ezt az eredményt nem értem volna el. Hálás vagyok nektek és nagy köszönet miatta! :)”

András

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

“Májusban nem küldtem visszajelzést, ott sajnos csak 3 egységet sikerült elérnem. Júniusban jobb volt a helyzet az Artemiszben 7 egységet szereztem és hó közepén kedvezménnyel befizettem az élő tippek csoportra. Sajnos a jelentős profit a hó elején volt, de hó végéig még 3 egységet meg tudtam csípni, úgyhogy 10 egységes lett a június. Júliusban már Apollon csoportban is benne vagyok, remélem a 3 csoport egyszerre nem lesz sok. Január eleje óta 60 ezerről 750 ezerre nőtt a bankom és megvan a 100. megnyert egység. Köszönöm szépen a profi munkátokat és segítséget.”

Attila

Kattints ide, és ellenőrizd a vélemény hitelességét!

Fogadj úgy mint a profik, csatlakozz hozzánk te is!

Regisztrálj oldalunkra és fogadd meg a világ legjobb sportelemzőinek a tippjeit!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Email*
Jelszó*
Jelszóerősség kijelzése
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.