A TIÉD is lehet az üres hely! 

Ha úgy érzed, hogy elvesztél a mindennapok szürkületében vagy a munkád unalmasnak, feleslegesnek tűnik, akkor jó eséllyel itt az idő váltani. Ha a munkában való kiteljesedést keresed, és vele együtt egy olyan igazságos rendszert, amelyben csak a hozzáadott érték számít, nem pedig az üres szavak, akkor te lehetsz a Sportingg Enterpises következő sikertörténete!

A Sportingg Enterprises céggel kapcsolatban rövid ismertető

 Magyarországon piacvezető sportpiacokat elemző analitikával foglalkozó Amerikai cég, amely töretlen népszerűségét a szakmai jártasságának és az előfizetőkkel való ügyfélközpontú hozzáállásának köszönheti, már évek óta. Célunk, hogy azokat a sikereket, amelyeket már számtalan előfizető otthonába elvittünk, azokat a világ számos országában elérjük.

Ragadd meg az alkalmat…!!!! 

Meggyőződésünk, hogy az innovációk árán érhetünk el olyan szintet, amelyek lehetőséget biztosítanak az ügyfeleknek, hogy valódi sikereket érjenek el. A folyamatos technikai fejlesztéseken kívül egy olyan Amerikai modellt kívánunk megvalósítani, amely magában foglalja a szorgalmas munkát, kreativitást, precizitást és korrektséget.  A Sportingg nem csupán egy kiemelkedő szolgáltatást képviselő cég, hanem az a hely, ahol az igazán fontos dolgok számítanak!

Olvasd el figyelmesen, hogy milyen pozíciókban van szükségünk munkatársakra, ha pedig érzed magadban az elhivatottságot és úgy gondolod, hogy egyenesen rád szabták az állást, akkor jelentkezz még ma…!!! – Hogy holnap egy jó döntés meghozatalától legyél boldogabb…