Az elmúlt évek során több száz fogadóirodával találkoztunk, és jóformán mindegyiket kipróbáltuk, leteszteltük. Hihetetlenül sok van és  egy olyan ember számára aki nem mozgott még a profi sportfogadás ezen területén, könnyű eltévedni. Ebben a cikkben azt foglaljuk össze, hogy a (profi) sportfogadás szempontjából milyen kategóriákat érdemes megkülönböztetni és pontosan mely oldalak azok, amiket érdemes lehet használni ha valaki komoly, pénztermelő szándékkal szeretne fogadni.

1, Milyen kategóriák vannak?

Látszólag egyszerű a kérdés, de annyira szerteágazó a téma, hogy a teljesség igénye nélkül négy olyan kategóriát hoztunk nektek, amelyeket feltétlen célszerű megismerni. Ha ezt a három kategóriát tudod, akkor könnyedén kiválaszthatod, hogy éppen melyikre van szükséged.

1.csoport: “Elegendő a csak Bet365 regisztráció is”

A Bet365-öt valószínűleg mindenki ismeri. Szinte nincs olyan sportesemény, ahol legalább 100 alkalommal ne találkoznánk a logojukkal. Az arányokat tekintve valószínűleg ők a sportfogadási ipar legnagyobb nyertesei, hiszen dollár-milliárdokat profitálnak évente az olyan fogadókon, akik nem tudatosan fogadnak és nincsenek megteremtve azok a feltételek, amiket megadunk. Ugyanakkor fantasztikus a kínálatuk, szinte nincs olyan mérkőzés amire ne lehetne fogadni. Ha a a VIP csoportok menüben a részletes szolgáltatás leírásánál az olvasható, hogy Bet365-ön tehetőek a tippek, akkor az azt jelenti, hogy követhető ebben az irodában.

 2.csoport: “Érdemes 22Bet-et is regisztrálni”

A 22Bet ( illetve számos társa, erről lentebb láthatsz részletes információt) az 1Xbet company része amely főleg az ázsiai és orosz térségekben hódított teret. Ugyanakkor nem kell messzire mennünk, Európában is azért jelen vannak, elég ha csak megnézzük az FC Barcelonát, nekik is globális partnerük. Emellett számos sportág top csapatával szerződtek, úgyhogy itt is egy igen nagy és kiterjedt szolgáltatási birodalomról van szó. Ez a két nagy csoportosulás ( mármint a Bet365 és az 1Xbet company ) adja a sportfogadási, – és tágabb értelemben maga a szerencsejáték iparág -,  legnagyobb hányadát.

Azoknál a csoportoknál, amelyeknél speciálisabb tippek kerülnek megosztásra, amik nem annyira szokványosak ( mint például bedobások, lesek, szögletek, stb. stb. ) nagyon sok esetben az 1Xbet Company ( mi így hivatkozunk rájuk, de ez alatt egy gyűjtő fogalmat értünk, több oldalt is magában foglal, erről szintén lent írunk ) több fogadási lehetőséget ad, adott esetben olyat, amit a Bet365 nem. Másfelől a keleti térségek sporteseményeire sokkal több fogadási opciót adnak és legtöbb esetben ők teszik be a kínálatukba először. Ezért ha a VIP csoportok menüpont valamelyik szolgáltatásánál azt olvasod, hogy érdemes ilyen regisztrációval rendelkezni az ezért van. Persze Bet365-ön is fogadható a tippek egy nagy része, de a legjobb követhetőség érdekében ajánlott a használata.

3.csoport: “Csak ázsiai / bróker regisztráció is elég”

Ha valaki kellő tőkével rendelkezik, és limitálták már a fenti irodáknál, akkor célszerű ázsia irodákban fogadni nagy ligás csoportokat. Az ázsiai irodák sajátossága, hogy nem limitáljáka nyerő fogadókat bármekkora nyerés esetén sem, és akár több száz vagy adott esetben több ezer euró tét felhelyezhető egy-egy mérkőzésre. Persze nem arról van szó, hogy esztelenül bármekkora tétek felhelyezhetőek, de ha kellő tőkével rendelkezik a fogadó, akkor az ázsiai irodák nagyon jó választás! Ha még nem hallottál az ázsiai vagy bróker irodák létezéséről, esetleg a limitálás is egy új információ, akkor ne is haladj tovább kérlek, előtte feltétlen olvasd el az alábbi cikket légy szíves: Mi az hogy bróker iroda? Mire jó? Hogyan kell egyáltalán használni?

Reméljük, hogy ebben az információ halmazban nem vesztél el. Egy kicsit tarts ki még kérlek, megéri tudni ezeket, hiszen ahhoz a szűk réteghez tartozhatsz velünk, akik nagyjából a világ fogadóinak 3%-át ( azaz három, nem elírás ) teszik ki, vagyis akik valóban pénzt keresnek és nem pedig csak befelé lapátolják az irodák így is túlcsorduló zsebeibe a pénzt.

Az 1xbet klón irodák!

Azt fentebb már említettük, hogy az 1Xbet Company részei. Ez azt jelenti, hogy az itt felsorolt irodák voltaképp ugyanazzal a kínálattal rendelkeznek, sőt, még az ügyfélszolgálat teendők ellátása is ok esetben közös. Hogy ennek mi értelme van? – Valószínűleg logisztikai és bevétel növelő szerepük van. Egy mondatban leegyszerűsítve: Olyan ez, mint ha elmennél 10 étterembe és mindenhol ugyanazt adnák.

A fogadóirodák:

Iroda: Fogad magyarokat?
1Xbet: Nem fogad magyarokat!
22BET: Fogad magyarokat!
AZNBET: Fogad magyarokat!
FAN-SPORT: Fogad magyarokat!
LORDBETTING: Fogad magyarokat!
PLAYWETTEN: Fogad magyarokat!
SAPPHIREBET Fogad magyarokat!
OPPA888 Fogad magyarokat!

 

Mire ügyelj az 1Xbet company-hez tartozó oldalak használata során?

  1. Már a regisztráció után verifikáld a számlád ha teheted. A fogadóirodáknál általában a “beállítások” vagy “profil” menüpontban szokott dokumentum beküldési lehetőség lenni. Milyen dokumentumokra kell gondolni? – Személyigazolvány, lakcímkártya, esetleg bankszámlakivonat vagy közüzemi számla lefotózása. Ha erre közvetlen a regisztráció után nincs lehetőség, akkor a kifizetési kérelem során fogják ezt is kérni.
  2. A tétek ne haladják meg a 25-30 Eurót! Csak ázsiai irodákban lehet többel fogadni! Az összes többi helyen ez a korlát érvényes !
  3. Célszerű meghatározott profitküszöbönként kiutalást kérni. Ez például lehet 100 Euró is. Tehát mindig amikor keresel 100 Eurót, vagyis ennyivel nőtt a tőkéd a befizetéshez képest, akkor kérd ki ezt az összeget.

Miért kell meghatározott profitküszöbönként kiutalást kérni az 1Xbet company-hez tartozó oldalaknál?

Ezeknél az oldalaknál a verifikációs folyamat hosszabb időt vehet igénybe. Egyrészt szeretnék védeni az ügyfelek adatait, tehát hogy ne illetéktelenek ne kérhessék ki a Te pénzed, még akkor sem ha véletlen megtudják a belépési adatokat. Másfelől azt ne felejtsük el, hogy az irodák mégis csak az “ellenségeink” , mi abból a “tálból” veszünk el pénzt, amibe ők gyűjtögetnének. Azaz felesleges túl nagy összeget tartani a számlán és nagy címletekben lekérni. Sokkal okosabb döntés ha meghatározott összegenként teszed ezt.

Bet365 esetén is meghatározott profitküszöbönként kell kiutalást kérni?

Nem, Bet365-nél pont ellenkezőleg, célszerű mindaddig várni a kifizetéssel ameddig limitálnak, és majd utána kikérni az összeget. Ha a weboldalon írtakat betartod, és maximum 25 Euró körüli a téted, valamint megfelelő arányban fogadsz kis/nagy ligás csoportokat, akkor jó eséllyel több ezer euró nettó növekedés után fognak limitálni. Persze erre garancia nincs, de ha nagyon korán limitálnak, akkor valószínűleg valamit nem tartottál be.

Az alábbi oldalak szintén európai irodának minősülnek és nem szabad 25-30 Euró feletti téttel fogadni. A használatuk akkor javasolt, ha az adott csoport leírásban olvasható főirodán kívül keres az ember olyan oldalakat, amik általában nagy kínálattal rendelkeznek és jól jöhetnek.

Hogy melyek ezek?

Iroda: Fogad magyarokat?
C-Bet Fogad magyarokat!
MalinaSport Fogad magyarokat!
Unibet Fogad magyarokat!

Ezeknél is célszerű ugyanúgy fogadni mint az 1Xbet Company-hez tartozó oldalaknál.